retroboards

& (custom) artwork

Naast het kopen en verkopen van oude schatten hebben wij nog een grote passie: aircooled Volkswagens. Oftewel Kevers en hippiebusjes :)

Wij houden van de hele aircooled scene en zijn relaxte "surf" sfeer, onze pickingtrips doen wij ook met onze eigen VW T2 bus uit 1972. Voor de aankleding van ons eigen busje hebben we een mini-surfboard gemaakt om aan de achteruitkijkspiegel te hangen.

De reacties hierop waren zo leuk dat we hebben besloten deze als Retroboard op bestelling custom-made te gaan maken.

 

Wil je een Retroboard voor aan je spiegel met jouw eigen voertuig hierop? Mail (of Pb via social) ons een goede duidelijke foto van jouw voertuig en wensen en wij maken een custom made surfboard voor je. 

Alle boards zijn van van hout gemaakt, met de hand beschilderd,  voorzien van een blanke lak en worden geleverd met een lederen koordje om ze direct aan je spiegel op te hangen. Oh ja, ze kosten slechts € 12,50 ex verzendkosten.

 

Natuurlijk hebben we ook meerdere "standaard" surfboards waar je uit kan kiezen. Voor het customizen van de surfboards rekenen wij geen extra kosten. Heb je specifieke wensen? Contact ons even via mail of social media, (bijna) alles is mogelijk :)

 

Retroboards

Bestel hier een mini-surfboard voor aan je achteruitkijkspiegel, check onze "standaard" boards.

Wil je een custom board van je eigen gouden koets? Stuur ons dan even een fotootje met je wensen erbij.

Alle standaardboards hebben een hoogte van zo'n 17 cm.

Custom artwork

Naambordje voor je paard, reclamebord voor je bedrijf of gewoon een mooi kunstwerk voor aan je muur? 

Check hier al ons artwork, voor al het customwerk kan je ons contacten via mail of social. Check de gallery voor voorbeelden en werk dat momenteel te koop staat.